Diepvers Slagerij de Vries

BARBEQUE TASTY EXPERIENCE

Dit was het dan, onze eerste editie van de BBQ tasty experience bij Diepvers Slagerij de Vries. Bedankt dat jullie er allemaal waren. Wij hebben erg genoten van jullie aanwezigheid en de heerlijke gerechten die door jullie gedeeld werden. Het was een gezellige en smaakvolle dag waar wij en hopelijk jullie ook met veel plezier op terugkijken!Lukte het niet om er deze keer bij te zijn? Houd dan onze socials in de gaten!


Facebook: Diepvers Slagerij de Vries

TikTok: Diepvers slagerij de Vries

Instagram: diepversslagerijdevriesHieronder een sfeerimpressie van deze geweldige middag!

Het weer was top! Tot dat het eind van de middag erg hard ging waaien, regenen en onweren. Jullie hebben zo goed geholpen om alles en iedereen op tijd voor het onweer naar binnen te krijgen, daar zijn wij jullie erg dankbaar voor!


Hieronder is er op het filmpje te zien hoe behulpzaam iedereen was! 

BARBEQUE TASTY EXPERIENCE

Beste vrienden en grillmeesters,


Het is tijd om de kolen te laten smeulen, de rook op te laten stijgen en onze BBQ-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen! 🍖🔥Wat kun je verwachten?

  • Live Demonstraties: Onze BBQ-experts zullen je meenemen op een smakelijke reis. Van het grillen van sappige hamburgers tot het bereiden van andere heerlijke gerechten, we delen essentiële tips en trucs en bijna alle geheimen 😉.


  • Hands-on Ervaring: Jij bent niet alleen toeschouwer! We geven je de kans om zelf de tang op te pakken en je eigen culinaire meesterwerk te creëren.


  • All-Inclusive Genieten: Van verfrissende drankjes tot smaakvolle gerechten, alles is inbegrepen. Laat je smaakpapillen dansen!


  • Goodiebag Surprise: Na afloop krijg je een kleine goodiebag mee naar huis. Een smakelijke herinnering aan een geweldige dag!Wanneer?

Datum: Zondag 26 mei 2024

Tijd: 12:00 - 16:00 uur

Locatie: Horeca Catering de Vries, Alexanderstraat 6A, Sneek Kosten?

€ 115,00 per persoon Dresscode: Casual met een vleugje BBQ-charme. 🌭🍔Laat ons weten of je erbij bent! Aanmelden kan alleen in de winkel.
VOL = VOL!


Wij willen graag weten hoeveel grillmasters we kunnen verwachten.We kijken ernaar uit om samen te grillen, te lachen en te genieten van een onvergetelijke BBQ-ervaring!